Katalog

A Mock Book har faktisk ind til flere titler på samvittigheden gennem de senere år. Forlagets redaktører stod i samarbejde med designbureauet Pleks og Kunstakademiet bl.a. bag de seneste tre udgaver af den danske udgave af det europæiske kulturmagasin Lettre Internationale, ligesom den danske kunstner Asmund Havsteen-Mikkelsen har været flittig leverendør til A Mock Books katalog. Nedenfor den samlede produktion.


Endurance

Endurance (2017)

Asmund Havsteen-Mikkelsen

 Endurance er både et eksistentielt og et spekulativt skrift. Bogen forsøger at indkredse et begreb om det udholdelige over for det uudholdelige. Dens grundpræmis er, at vi er sat i verden med en kraft til at udholde verden (vi kan leve i verdenen, sanse den, handle i den og ernære os ved den). Vores udholdenhed skyldes vores bio-fysiske konstitution: Vi kan holde til denne verden, men samtidig skal vi også udholde konsekvenserne af de valg, vi har foretaget med vores liv.

128 sider, Kr. 149,- + levering

At fange de store fisk

At fange de store fisk

David Lynch

Ideer er som fisk. Hvis man ønsker at fange de små fisk, kan man blive inde på det lave vand. Men hvis man vil fange de store fisk, skal man dykke længere ned. Helt ude på det dybe vand er fiskene stærkere og renere. De er enorme og abstrakte. Og de er meget smukke.

 At fange de store fisk består af en række korte tekster, der blandt andet beskriver David Lynchs overvejelser om meditations­praksis som grundlaget for at tænke kreativt, om det frisættende potentiale i at udvide ens bevidsthed, om at komme dybere ned og om at være lykkelig. Bogen afsluttes med to interviews med Paul McCartney og Ringo Star.

188 sider, kr. 199,-

Køb bogen hos Tiderne Skifter

Nein. Et Manifest.

Nein. Et Manifest.

Eric Jarosinski

NEIN. Et Manifest er en filosofisk undersøgelse af vor tids mest presserende spørgsmål. Og mindst presserende. Inspireret af Nietzsches, Karl Kraus’, Walter Benjamins og Theodor W. Adornos aforismer, genopfinder Jarosinski filosofien for en verden, der er dømt til distraktion. Det er kritisk teori og filosofi for mennesker, der ikke kan koncentrere sig.

160 sider, kr. 169,-

Køb bogen hos Tiderne Skifter


A Mock Book

Face Jagger

Face Jagger

Jakob S. Boeskov

This book describes Jakob S. Boeskov’s journey to America’s largest security expo, where a fictitious cyberweapon was presented to counter-terrorism experts, businessmen, and federal agencies.

112 sider, kr. 160,-

Køb bogen hos Antipyrine

ID Sniper

ID Sniper

Jakob S. Boeskov

This book describes how artist Jakob S. Boeskov travelled to China’s first international arms fair, with drawings of a fake high-tech weapon: the ID Sniper.

In Beijing the fake weapon was presented to real arms dealers, politicians and military officials from around the world.

92 sider, kr. 160,-

Køb bogen hos Antipyrine

I sommerhus med Lars von Trier

I sommerhus med
Lars von Trier

Anton Nans

»Jeg har kun sagt ja til dette interview for at sabotere jeres projekt,« siger Trier uden videre. Jeg får igen et lille chok. »Du skal ikke regne med at få visdomsord fra min side. Jeg er ingen profet. Og mit geni er kun begrænset ved siden af de store mestre.« Han smiler fiffigt og kniber øjnene sammen.

80 sider, kr. 120,-

Køb bogen hos Antipyrine


Lettre Internationale

Lettre Internationale #20 forside

Lettre Internationale #20 – World in Flux (2010)

Andreas Harbsmeier og Karsten Wind Meyhoff (red.)

Med bidrag fra bl.a. Arundhati Roy, Linda Polman, Anton Nans, Binyawanga Wainaina.

164 sider, kr. 149,- + levering

Lettre Internationale #19 forside

Lettre Internationale #19 – After the Fall (2009)

Andreas Harbsmeier og Karsten Wind Meyhoff (red.)

Med bidrag fra bl.a. Mark Danner, Loretta Napoleoni, Timothy Snyder, Naomi Klein, Mathias Faldbakken.

228 sider, kr. 149,- + levering

Lettre Internationale #18 forside

Lettre Internationale #18 – The Way We Live Now (2008)

Andreas Harbsmeier og Karsten Wind Meyhoff (red.)

Med bidrag fra bl.a. Mike Davis, Nicholas Shakespeare, Slavoj Zizek, Ko Un, Eyal Weizman, Tzvetan Todorov.

148 sider, kr. 149,- + levering


Virkelighedssumpen forside

Virkelighedssumpen (2010)

Andreas Harbsmeier og Karsten Wind Meyhoff

I tre ekstraordinære interviews med så forskellige personer som journalisten Mads Brügger, Cubas præsident Fidel Castro og Tvinds grundlægger Mogens Amdi Petersen går bogens forfattere tæt på menneske bag myterne og sætter nye standarder for det journalistiske interview.

48 sider; kr. 129,- + levering


Bøger af Asmund Havsteen-Mikkelsen

Mobile Verdener

Mobile Verdener (2015)


En praktisk udstillingsmanual til kunst i det offentlige rum og andre selv-organiserede udstillingsprojekter. Bogen gennemgår processen med at udvikle ideer, udvikle en kunstnerisk form, etablere sin egen kontekst, opnår sponsorat, indhente tilladelser – eller lade være, til at arbejde i fællesskab omkring en udstillingsåbning. Manualen er illustreret med 27 tegninger.

36 sider, kr. 40,- + levering

Non-philosophy and Contemporary Art forside

Non-philosophy and Contemporary Art (2015)


Non-philosophy and Contemporary Art kan betragtes som en videreudvikling af Generic Singularity, men med et skarpere fokus på kunstneren som non-filosof og samtidskunsten som aktivitet. Det er bogens påstand, at der finder en tænkning sted i samtidskunsten, fordi kunstneren forholder sig refleksivt til den praksis han udøver og det faktum at han er konfronteret med en grundlæggende kontingens.

156 sider, kr. 150 kr. + levering

Generic Singularity forside

Generic Singularity (2014)


Generic Singularity er et eksperimentielt værk som forsøger at skabe et nyt begreb for samtidskunstneren i dag. Det generiske felt henviser i bogen til alle de kategorier vi eksisterer igennem og dermed den baggrund af abstrakte kategorier, hvorigennem vi komme til syne som enkeltstående mennesker.

378 sider, kr. 250,- + levering

Propositions on Painting forside

Propositions on Painting (2013)


Bogen er et forsøg på at afdække hvilke potentialer maleriet rummer som både objekt og som projektionsflade for bevidstheden. Igennem 16 reducerede udsagn afklares en række relationer imellem maleriet og verdenen, såsom maleriets materialitet og billedkunstnerens psykologiske investering i maleriet. Hvert udsagn udfoldes igennem en række delsætninger både hvad angår maleriets objekt-karakter og maleriet som projektionsflade. Bogen rummer endvidere et udvalg af værker, projekter og installationer.

124 sider, kr. 70,- + levering

Meditations on the Uncanny forside

Meditations on the Uncanny (2010)


Udstillingskatalog med korte tekstbidrag af Anthony Vidler, Jonathan Lutes, Sladja Blazan, Nikolaj Lübecker, Michael Eddy, Frederik Stjernfelt, Karsten Wind Meyhoff, Sandra Evans og Henrik Oxvig. Teksterne tematiserer på forskellig vis begrebet ‘The Uncanny’ indenfor kulturhistorie, litteratur, semiotik, film og poesi. Derudover 16 farvefotos af malerier.

112 sider, kr. 100,- + levering